Cautare

5277 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate constanta hipocrate" (3.01 secunde)
Autostrada Bucuresti - Constanta a fost finalizata joi; proiectarea obiectivului a inceput in anii ‘80 Lucrarile pentru tronsoanele 6 si 7 ale autostrazii A2, respectiv Cernavoda - Medgidia si Medgidia - Constanta, au fost receptionate oficial joi, autostrada Bucuresti - Constanta fiind in sfarsit finalizata pe toate tronsoanele.
Cinci echipe, doua din Liga Nationala, SCM Craiova si Neptun Constanta, trei din Divizia A (Terom Iasi, Rapid Bucuresti si Muresul Targu Mures), vor lupta sa se claseze la finalul turneului pe unul din primele doua locuri care asigura participarea in sezonul viitor in Liga Nationala.
Fetele au evoluat multumitor si asteptam sa jucam la fel si in partida urmatoare, cu Neptun Constanta, echipa mult mai buna, pe care o stim foarte bine, deoarece ne-am intalnit de doua ori in acest sezon", a declarat ieri antrenorul Bogdan Burcea.
Nascut la Sulmona, in Italia, Ovidius a murit la Tomis, Constanta de astazi, dupa un exil hotarat de imparatul Augustus, care a durat opt ani.
MInisterul Gabriel Oprea a plecat spre accident UPDATE Vicepremierul Gabriel Oprea, insotit de o echipa de procurori militari, criminalisti si conducerea Ministerului Afacerilor Interne (MAI) se deplaseaza in judetul Constanta, arata un comunicat de presa.
Ancheta demarata in urma prabusirii elicopterului SMURD este coordonata de patru criminalisti si doi procurori militari din Bucuresti, dar si de procurorul militar Claudiu Lazar din Constanta. ... Victima a fost resuscitata si dusa la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta.
Decizie definitiva si executorie data de judecatorii Tribunalului Constanta, Gigi Becali a fost eliberat din puscarie.
Acest lucru a fost demonstrat de reactia violenta a profesoarei de educatie civica din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, Ecaterina Stroe, care ne-a declarat ca:
La sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta a avut loc ieri, 5 iunie a.c., incepand cu ora 11.00, festivitatea oficiala pentru marcarea Zilei Mondiale a Mediului, la care au participat oficialitati ale judetului precum si parteneri si colaboratori.
Decizia Ministerului Transporturilor de a aduce modificari contractului colectiv de munca, pare sa nemultumeasca angajatii Autoritatii Rutiere Romane, in conditiile in care noile reglementari le interzice specialistilor ARR sa fie asociati sau administratori la firme de transport, sa predea cursuri pentru atestate de transport sau sa aiba scoli de soferi.
Cinci lucrari de arta urbana vor fi pictate de catre voluntari, profesori si Ambasadori ai Culorilor Romaniei pe o suprafata de 3.800 de mp (din care 3.700 mp - vapoarele din Constanta si aprox.
Aproximativ 1500-2000 de cadre didactice constantene isi vor pierde locurile de munca, a declarat vineri, 13 ianuarie a.c., in cadrul unei conferinte de presa desfasurate la sediul Organizatiei Judetene Constanta a PSD, senatorul social-democrat Cristian Diaconescu.
La Balcic mergeau foarte des nu numai membrii familiei regale ci si foarte multi romani si straini (elocvent in acest sens este faptul ca linia aeriana Bucuresti-Constanta-Balcic, deschisa la 25 iulie 1931 de avioanele JUNKERS, era cea mai circulata dintre liniile aeriene interne), iar ruta cea mai scurta catre aceasta perla a litoralului Marii Negre era prin Calarasi.
Startul s-a dat in luna iunie 2010 in capitala si in 3 judete din tara (Brasov, Constanta, Cluj) si a continuat in septembrie 2010 in Bucuresti si in inca alte 10 judete (Maramures, Satu Mare, Sălaj, Mures, Alba, Buzau, Braila, Vrancea, Arges si Prahova).
Elevii si prescolarii de la mai multe scoli si gradinite din Constanta invata in frig. Avariile de la reteaua de termoficare sunt tot mai dese, asa ca unele unitati scolare au decis sa reduca durata orelor de curs.
In cazul in care comisarii Garzii Financiare gaseau in timpul controalelor formulare care nu erau tipizate de Imprimeria Nationala sau de firmele acreditate, considerau actele ca nefiind valabile, scoteau sumele respective de pe cheltuieli si stabileau valoarea obligatiilor aferente sustrase de la bugetul statului", a precizat comisarul sef al Garzii Financiare Galati, Ion Corban.
la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
Nicolae Marghiol impreuna cu contabilul Primariei nu s-au dat deoparte nici de la falsificarea actelor contabile, ca sa le fie bine, asa incat, in prezent, ei sunt cercetati de catre Serviciul Cercetari Penale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.
In cursul zilei de luni, 7 februarie a.c., sediul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost gazda unei intalniri prezidate de chestorul Traian Jipa, comandantul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.
La fel ca si alti colegi liberali, senatorul Puiu Hasotti s-a aratat rezervat in a face nominalizari cu privire la schimbarea anumitor persoane aflate la conducerea serviciilor deconcentrate din judetul Constanta.
google-analytics.com